Εμείς

Το Milos Windsurfing είναι ένα λογικό επακόλουθο, δεδομένου ότι ούτως ή άλλως, όλο τον χρόνο περνάμε τον περισσότερο καιρό μας κάνοντας windsurfing.

Δεν το κρατάμε όμως μόνο για μας και προσπαθούμε να μυήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους και φίλους στην χαλαρή ατμόσφαιρα της παραλίας και στη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το ιδιαίτερο αυτό σπορ.
Επιτέλους, σοβαρευτήκαμε και μπορούμε πλέον να περνάμε όλο τον χρόνο μας στην παραλία χωρίς…ενοχές και χωρίς πικρόχολα σχόλια από τους «άλλους» που έχουν επιλέξει το συμβατικό τρόπο ζωής και εργασίας. Προσοχή όμως! Το μικρόβιο του windsurfing είναι μεταδοτικό, και όχι μόνο δε θα φέρουμε καμμία ευθύνη σε περίπτωση που κι εσείς «κολλήσετε» μετά την εμπειρία σας στο Blue O Windsurfers, αλλά αντίθετα, θα το θεωρήσουμε και επιτυχία μας!

Ο Παύλος είναι ένας ταγμένος windsurfer, που θα τον βρείτε όλο το χρόνο πάνω στη σανίδα του, φτάνει μόνο να φυσάει. Η εμπειρία ενός μηνός εκπαίδευσης στη R.Y.A. έχει κάνει πλέον τα πράγματα πολύ απλά και αποτελεσματικά όσον αφορά την μεταδοτικότητα της τεχνικής. Οποιοσδήποτε έχει διάθεση, καλή υγεία και ικανοποιητικές γνώσεις κολύμβησης, θα μπορέσει να απολαύσει με ασφάλεια την εμπειρία του windsurfing, αδιάφορα από το επίπεδο, το φύλο και την ηλικία. Η καλύτερη επένδυση χρόνου είναι το windsurfing, όπως συνηθίζει να λέει, και οι αγαπημένες του στιγμές είναι το ξεκούραστο πλανάρισμα και οι αβίαστες πλαναριστές μπότζες.

  Ο Άγγελος είναι περισσότερο άνθρωπος της αδρεναλίνης, και μετά από ένα μήνα εκπαίδευσης στην R.Y.A. και πρακτική εμπειρία σε windsurfing clubs, έχει πλέον τον τρόπο να παρασύρει οποιονδήποτε αρχάριο ή και προχωρημένο σερφίστα στο επόμενο στάδιο της τεχνικής του windsurfing.  Παρ όλο που στο πίσω μέρος του μυαλού του σκέφτεται πάντοτε πως θα βελτιώσει τις τεχνικές freestyle και τα forward & back loops στα κύματα, πραγματικά θα απολαύσει να σας γνωρίσει και να πλανάρει μαζί σας για νέες εμπειρίες στο windsurfing.


Όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι του Milos Windsurfers είναι τεκμηριωμένα χαλαροί και καλοδιάθετοι, με πρόθεση να σας γνωρίσουν και να συνεισφέρουν για να απολαύσετε windsurfing και SUPping στα μαγικά νερά της Κω.

Μιλάμε όλοι Ελληνικά, Αγγλικά, και κάποιοι μιλούν και Γαλλικά.