Η παραλία μας

Η θέση του Blue O Windsurfers είναι στην αμμώδη παραλία του πολυτελούς ξενοδοχείου Blue Oceanis, στη θέση Ψαλίδι και σε απόσταση  4,5 χιλιομέτρων από το κεντρικό λιμάνι του νησιού.

Από το λιμάνι μπορείτε να έλθετε με το ποδήλατο σε 10-15 λεπτά, ενώ με μηχανοκίνητο μέσο η απόσταση είναι αμελητέα.


Η παραλία είναι αμμώδης  κάνοντας το σημείο ιδανικό για ασφαλές και εύκολο windsurfing. Τα beach Starts θα τα καταφέρετε με τον πιο εύκολο τρόπο. 
Ο άνεμος είναι αρκετά σταθερός τους θερινούς μήνες  και από κατεύθυνση πλάγια (side-off) τις περισσότερες ημέρες. Η ένταση του ανέμου είναι συνήθως σχετικά χαμηλή αλλά σταθερή τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες, όπου οι πιο «καινούργιοι» θα μπορέσουν με ασφάλεια και ευκολία να απολαύσουν και να βελτιώσουν τις εισαγωγικές τεχνικές σε συνθήκες sub-planning, ενώ οι προχωρημένοι μπορούν να «κυνηγήσουν» το πλανάρισμα με τα μεγαλύτερα freerides και μεγάλη ιστιοφορία στα ανοιχτά.

Τις μεσυμεριανές ώρες, ο άνεμος δυναμώνει και επικρατούν συνθήκες planning κατάλληλες για να προσφέρουν τη συγκίνηση του πλαναρίσματος, του blasting και των τεχνικών carve στους πιο προχωρημένους και στους freestylers.